Mätlupp med LED-belysning med 9 skalor. Förstoring 10x

1.666 kr

Artikelnr: 83-MGF7174-SCA Kategorier: , , ,
 

Beskrivning

83-MGF7174-SCA Kampanjer, Förstoringsglas & Luppar > Luppar, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med LED, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med mätmöjlighet

Mätlupp med LED, Kimag, med 9 olika skalor, 10x

Ny storsäljare …

 • 10x förstoring
 • LED-belysning
 • 9 st retikulära skalor ingår
 • Fokuserbar
 • Liknar vår bäst säljande Peak Lupe 1983, men nu med LED-belysning. KIMAG-10 mätlupp sätter nya riktmärken i denna prisklass. En akromatisk (korrigerar för kromatisk aberration) belagd optiskt linssystem bestående av fyra delar och två komponentgrupper. Mätskala (samma typ som användes i Peak Lupe 1983 ) är gjord av glas och har en gradering 0,1 mm med ett arbetsavstånd av 30 mm. Instrumentet innehåller en ring som består av 8 lysdioder, vilket ger en ljus och kontrastrik belysning vid fältmätning. Denna produkt ger en effektiv, exakt kontroll. För hög ljustransmission är linserna belagda med antireflexbehandling.

  Fjorton olika svarta skalor och fjorton vita med särskild gradering kan också köpas till och kan lätt bytas. Finns också med kalibreringscertifikat kod S-9183-PP.Enastående bildkvalitet via ett akromatiskt klarglas som är korrigerat för kromatisk aberration och fritt från distorsion ända fram till gränsområdet. Det ringformiga LED-ljuset från de 8 lysdioderna gör denna mätlupp till en av våra bästsäljare. Levereras med batterier och present box.

  Förstoringsfaktor10 x
  FokuserbarJa
  Synfält34 mm
  Arbetsavstånd30 mm
  Standardskala0,1 mm
  DesignAkromatisk, distorsionsfri
  Storlek46 x 44 mm
  Vikt74 gram
  Förpackningingår
  Skalor9 st ingår

  Ytterligare information

  Belysning - vitt

  Mätskala

  Produkt-typ

  Förstorings-intervall

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Mätlupp med LED-belysning med 9 skalor. Förstoring 10x”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *