Mätlupp med LED-ljus, KIMAG-10-LED, 10x

932 kr 774 kr

Artikelnr: 82-KIMAG-10-LED Kategorier: , , ,
 

Beskrivning

82-KIMAG-10-LED Kampanjer, Förstoringsglas & Luppar > Luppar, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med LED, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med mätmöjlighet

82-KIMAG-10-LED Kampanjer, Förstoringsglas & Luppar > Luppar, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med LED, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med mätmöjlighet

Ny storsäljare …

  • 10x förstoring
  • LED-belysning
  • Retikulära skala ingår
  • Fokuserbar

Liknar vår bäst säljande Peak Lupe 1983, men nu med LED-belysning. KIMAG-10 mätlupp sätter nya riktmärken i denna prisklass. En akromatisk (korrigerar för kromatisk aberration) belagd optiskt linssystem bestående av fyra delar och två komponentgrupper. Mätskala (samma typ som användes i Peak Lupe 1983 ) är gjord av glas och har en gradering 0,1 mm med ett arbetsavstånd av 30 mm. Instrumentet innehåller en ring som består av 8 lysdioder, vilket ger en ljus och kontrastrik belysning vid fältmätning. Denna produkt ger en effektiv, exakt kontroll. För hög ljustransmission är linserna belagda med antireflexbehandling.

Fjorton olika svarta skalor och fjorton vita med särskild gradering är också tillgängliga för dessa mätluppar och kan lätt bytas. Finns också med kalibreringscertifikat kod S-9183-PP.

Enastående bildkvalitet via ett akromatiskt  klarglas som är korrigerat för kromatisk aberration och fritt från distorsion ända fram till gränsområdet. Det ringformiga LED-ljuset från de 8 lysdioderna gör denna mätlupp till en av våra bästsäljare. Levereras med batterier och förvaringsbox i läder.

Förstoringsfaktor10 x
FokuserbarJa
Synfält34 mm
Arbetsavstånd30 mm
Skala0,1 mm
DesignAkromatisk, distorsionsfri
Storlek46 x 44 mm
Vikt74 gram
Förpackningingår
Standard skalaingår i leveransen

Ytterligare information

Belysning - vitt

Produkt-typ

Förstorings-intervall

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mätlupp med LED-ljus, KIMAG-10-LED, 10x”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *