Dino-Lite streamer passande trådlösa mikroskop i AF-serien

3.344 kr

IOS (iPad, iPhone och Android OS-kompatibel. Utformad för Dino-Lite kanten AF-serien. Li-Ion batteri med upp till 3 timmars batteritid. Fånga bilder och strömma upp till 4 enheter på en gång. Nätaggregat från 100V-240 V.

Artikelnr: 43-WF-20 Kategori:
 

Beskrivning

43-WF-20 Dino-Lite Tillbehör > Dino-Lite WiFi Streamer för PC och surfplatta

Sammanfattning

Perfekt för arbete, industriella inspektioner eller klassrum träningar, den nya Dino-Lite WF-20 WiFi-kortet är ett innovativt och välkommet tillskott till världen av trådlös kommunikation. Den beviljar för kant “AF”-serien Dino-Lite mikroskop till strömma bilder och video till en iOS (iPad/iPhone eller Android OS system på upp till 4 smartphones, tabletter eller datorer.

Drift

Först hämtar och installerar DinoConnect app från App Store för iOS, eller Google för Android version, beroende på din enhet. Nästa, ta bort den bakre delen av din dino-lite AF serie mikroskop, anslut WF-20 och slå på strömmen. Från din iPad och iPhone, gå till wifi-inställningar och välj “Dino-Lite WiFi-Streamer”. Starta sedan DinoConnect App och mikroskop matar levande bilder och video via WF-20 för bildskärm på din Android-enhet, iPad och iPhone.

App erbjuder intuitiv meny alternativ för upplösning, bild eller video capture och exponeringsnivå och LED kan stängas av och slås på igen inom app. Användarna har nu en mobil WiFi inspektionsstation wherever behövd, från fabriksgolvet till klassrum eller någonstans däremellan.

Tillbehör

Packen inbegriper WF-20 trådlös adapter AC strömförsörjning (100 V-240 V), Li-Ion batteri.

&Nbsp;

Demonstrationen Video

Ytterligare information

Anslutning

Polarisator

Produkt-typ

Specialfunktioner

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite streamer passande trådlösa mikroskop i AF-serien”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *