Video-Mätmikroskop, Cellcheck CIL-USB-PRO

Call for Price

Artikelnr: 82-CELLCHECK-CIL-KITEC-PRO Kategori:
 

Beskrivning

82-CELLCHECK-CIL-KITEC-PRO Videomikroskop > Portabla

82-CELLCHECK-CIL-KITEC-PRO Videomikroskop > Portabla

Hur kan du få en fyra kvadratmeter objekt under ett metallurgisk mikroskop? Lösningen på detta problem är Cellcheck CIL mobila USB mätmikroskop och kontrollmikroskop. Cellcheck CIL levereras alltid med en stabil MST-stativ. Detta möjliggör säker placering på plant material och på valsar. Stativets fötter är belagda med silikonfritt syntetmaterial. En tydligt markerad bronskruv gör att stativet rullpositioneringsavstånd justeras steglöst. Detta säkerställer det erforderliga objektavståndet särskilt vid små förstoringsfaktorer. Den ingående 1600 x 1200 pixel USB 2.0-kameran ger perfekta bilder, jämförbara med de från högkvalitativa metallurgiska mikroskopen på marknaden.

Bildexemplen som visas ovan är gjorda med LED ringljus och centrerad belysning (polymertryckplåt och koppartryck cylinder).

Linser med förstoringsfaktorer 2x, 4x, 6x och 10x ingår. Förstoringsfaktorn bygger på en 17-tums datorskärm kan beräknas genom att multiplicera förstoringsfaktor av linsen med 45 Exempelvis en 10x lins visar den uppmätta punkten vid en förstoring av 450x. 15x, 20x och 30x objektiv finns som alternativ. En stark vita LED ger centrerad belysning. Den koaxialt riktade ljuset eliminerar alla oönskade reflektioner, vilket kan leda till feltolkningar och felaktiga mätningar. Vi erbjuder även IR, grön och röd LED. Kraften till LED-belysningen levereras av USB-kameran. Ytterligare en LED ringljus ingår även. De nio lysdioderna arrangerade i en vinkel på 30 ° och levererar perfekt belysning för alla tillämpningar som kräver diffust ljus.

KITEC ECO eller KITEC PRO ger olika mätningar och dokumentation. Oavsett om bilderna är bara skall lagras eller om bilden och mätresultat ska dokumenteras i form av Excel-eller PDF-filer . Cellcheck CIL gör ditt arbete snabbt och enkelt. Programvaran kan installeras på så många datorer som önskas, och möjliggör tillgånen till USB-kameran, vilket gör att systemet kan användas av ett antal anställda.

MST-stativet kan utrustas med rullfötter som tillval. Till exempel inom området för solcellsproduktion, t.ex. på tunnfilmsmoduler där mätpunkterna är belägna i en linje snabbare och mer bekvämt studeras. Som ett alternativ kan MST-stativet levereras med en 5 mm X justering. En kombination av båda alternativen är inte möjligt.

Enheten levereras i en liten plasttransportväska väl lämpad för mobil användning inom fältservice.

Ytterligare en stativ med 25 x 25 mm korsbord och valfritt rotationsbord finns tillgängliga för att Cellcheck CIL för att användas som ett laboratoriesystem (se Cellcheck CIL-ZX). Detta stativ är mycket användbart när djupmätningar på smådelar utförs. I sådana tillämpningar kan delarna placeras exakt med korsbordetl. Ytterligare tillbehör finns som de två V-block, som kan sättas in i det roterande bordet med hjälp av en monterad tapp i botten. Detta tillåter applikationer såsom snabbt och tillförlitligt mäta djupet av repor på runda detaljer.Cellcheck systemet är också lämpligt som ett mobiltt laboratorium för att mäta polerade micrograph-sektioner. I denna konfiguration Cellcheck CIL-systemet levereras i en aluminiumväska, med urtag för stativet.

Ladda ner produktdatablad för mer information.

Matris för Cellcheck CIL-USB
Synfältet anges i horisontell riktning Förstoringsfaktorn är baserad på en 24 “skärm (mätt diagonalt). Alla mått längd i mm. USB 2.0-kamera har en upplösning på 1600 x 1200 bildpunkter (halv” Chip ). Dela det synliga området i mikron med 1600 för att bestämma pixelstorleken.
 
Längd Lins
2x
4x
6x
10x
15x
20x
30x
120 mm. Arbetsavstånd i mm
33
18
11
6
9
6
4
Synfält i mm
2,4
1,2
0,82
0,5
0,33
0,23
0,17
Förstoring
90
170
260
430
640
840
1230

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Video-Mätmikroskop, Cellcheck CIL-USB-PRO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *